Strandlakens bedrukken

strandlakens bedrukken 100 procent katoen 3 voorbeelden deel 1strandlakens bedrukken 100 procent katoen 3 voorbeelden deel 2

strandlakens bedrukken 100 procent katoen 3 voorbeelden deel 3strandlakens bedrukken 100 procent katoen 3 voorbeelden deel 4

Strandlakens met logo

Wat een perfect relatiegeschenk, mooie dikke strandlakens van echte badstof 100% katoen. In de kleuren van het logo. Wie wil dat nou niet? Voor mensen ook even lekker opladen met positieve zonne-energie. Fantastisch om te krijgen, leuk om te geven. En nog reclame ook.

   

Strandlakens bedrukken

Dat is pas een een mooi relatiegeschenk. De relatie blij en u als bedrijf een mooie kans weer mooi in de picture te komen. Dat dit positieve reclame is hoeven we niet te vertellen. Het strandlaken pronkt als het mooi weer is en als iedereen positief en blij is. Logisch dat dit dan ook een positief effect heeft.

Wij zijn de specialisten

Wij hebben een enorme kennis van het bedrukken van strandlakens. Doordat wij één van de weinige bedrijven zijn die ook echt zelf bedrukken. Wij beheersen het bedrukken van badstof van katoen waarbij de bedrukking wel zacht blijft. 

Strandlakens zijn er in 2 verschillende maten en diverse kwaliteiten en kleuren. Het meest voorkomende formaat is 100×180 cm.  Maar ook de extra grote 100×210 cm wordt regelmatig besteld. Er zijn verschillende drukmethodes waar we u natuurlijk graag in adviseren.

Badstof strandlakens

Wat is er lekkerder dan op het strand op een lekkere zachte badstof strandlaken lekker te relaxen. Wij leveren mooie goede kwaliteit badstof strandlakens van 100% katoen. Wij bedrukken de badstof waarbij de de lus kleuren en deze net zo zacht blijft als de rest van de badstof. Grote vlakken, grote logo’s lekker zacht op echte badstof met lus.

Door de badstof te bedrukken kunnen er ook mooie heldere kleuren badstof gebruikt worden.