hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken bedrukken met logo

Als handdoekdrukkers zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van handdoeken van hoogwaardige kwaliteit. Maar wist u dat wij ook hamamdoeken van katoen kunnen bedrukken? Onze bedrukkingstechnieken zorgen ervoor dat de bedrukking zacht blijft en de hamamdoek nog steeds vocht opneemt.

hamamdoeken bedrukken voorbeeld 1 hamamdoeken bedrukken voorbeeld 1

Hamamdoeken zijn dunne, lichtgewicht handdoeken die oorspronkelijk werden gebruikt in Turkse badhuizen. Tegenwoordig worden ze steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling. Ze zijn perfect voor gebruik op het strand, in de sportschool, of zelfs als decoratieve handdoeken in uw badkamer.

Door hamamdoeken te bedrukken, kunt u ze een persoonlijk tintje geven. Of u nu uw bedrijfslogo, een ander ontwerp wilt laten bedrukken, wij zorgen ervoor dat de bedrukking er geweldig uitziet en duurzaam is.

Onze bedrukkingstechnieken zijn ontworpen om de vezels van de hamamdoek niet te beschadigen. Hierdoor blijft de hamamdoek zacht en neemt deze nog steeds vocht op. Dit is vooral belangrijk omdat hamamdoeken vaak worden gebruikt om af te drogen na een douche of bad.

hamamdoeken bedrukken voorbeeld 3 hamamdoeken bedrukken voorbeeld 4

Hamamdoeken bedrukken met mileuvriendelijke inkten

We gebruiken alleen hoogwaardige inkten die niet vervagen of afgeven. Dit betekent dat uw bedrukte hamamdoek er lang mooi uit blijft zien, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien zijn onze inkten milieuvriendelijk en veilig voor zowel mens als milieu.

Onze hamamdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, wat betekent dat ze van nature hypoallergeen en zacht voor de huid zijn. Door ze te bedrukken, kunt u ze nog persoonlijker maken en het perfecte cadeau geven voor een vriend of familielid.

We bieden een breed scala aan kleuren en maten voor onze bedrukte hamamdoeken. Hierdoor kunt u de perfecte hamamdoek kiezen die past bij uw behoeften en stijl. Of u nu op zoek bent naar een klassieke witte hamamdoek met uw bedrijfslogo erop gedrukt, of een felle kleur hamamdoek met een opvallend ontwerp, wij hebben het allemaal.

Bovendien zijn onze hamamdoeken licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen. Dit maakt ze perfect voor op reis, op het strand of in de sportschool. U kunt ze gemakkelijk in uw tas meenemen en erop vertrouwen dat ze nog steeds vocht opnemen en zacht blijven, zelfs na veelvuldig gebruik.

Als u geïnteresseerd bent in het bedrukken van hamamdoeken, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte hamamdoek en het ontwerpen van een geweldige bedrukking.

Kortom, wij als handdoekdrukkers kunnen uw hamamdoeken van katoen bedrukken.