Badlakens bedrukken

Onze badlakens hebben een formaat van 70×140 cm. Zeg maar een hele grote handdoek.

Dat is pas een super relatiegeschenk! Voor de uitvoering zijn er vele verschillen te vinden op internet. Maar vergeet niet; het is een specialisme, wat niet iedereen op een goede manier kan uitvoeren. Tevens kent elke techniek zijn voor- en nadelen. Dat vind je vaak niet terug op internet. Uiteraard is badlakens bedrukken met uw eigen logo in een goede kwaliteit een mooi cadeau. De relatie is blij verrast en het geeft u als bedrijf een mooie kans om goed in beeld te blijven. Dit is uiteraard erg positieve reclame. Een fijne handdoek die goed afdroogt; dat nemen mensen mee naar de sport of het strand.

Iedereen heeft een handdoek nodig, het past altijd, de mensen gooien dit niet gauw weg en ze blijven het gebruiken. Zeker als deze een goede kwaliteit heeft, een mooie bedrukking én fijn afdroogt. Het badlaken met uw logo pronkt als mensen met een positief gevoel gaan sporten of douchen.

We maken eerst altijd vrijblijvende voorstellen om het logo mooi uit te laten komen, de beste techniek te bepalen en de beste prijs aan u te adviseren.Badlakens zijn er ook in verschillende maten en kleuren. Het meest voorkomende formaat is 70 x 140 cm (maar ook handoeken van 50 x 100 cm of strandlakens van 100 x 180 cm zijn mogelijk). Er zijn verschillende drukmethodes waarover we u natuurlijk graag adviseren. We kennen de voor- en nadelen per techniek. We dragen graag onze kennis over aan u.

 

 

 

 

Tekening met de diverse formaten handdoeken voor het badlakens bedrukken

 

Badstof badlakens van katoen!

Heerlijk toch, lekker sporten met je eigen zachte badlaken, voorzien van een mooie zachte bedrukking in heldere kleuren. Geen polyester, maar 100% katoenen badstof die goed vocht opneemt. En als je nu een mooie kleur badstof gebruikt, valt deze ook nog eens goed op tussen de andere handdoeken.

Wij zijn de specialisten

Wij hebben een zeer uitgebreide kennis omtrent het bedrukken van badlakens. We kennen vele technieken met de voor- en nadelen. Doordat we veel intern uitvoeren, kunnen wij de kwaliteit goed onder controle houden en zijn we flexibel in levertijd met een aantal technieken. Wij zijn uniek in Nederland met de zachte zeefdruktechniek (Towelsoftdruk), waarbij de bedrukking zacht is en vocht opneemt. Velen kennen deze techniek als hard of als schuurpapier, maar bij ons werkt het echt anders en is het wel een kwaliteit wat goed blijft, ook na vele malen wassen.