Handdoeken

Handdoeken met een formaat van 50 x 100 cm worden zeer vaak gebruikt. Dit formaat neemt weinig ruimte in, neemt makkelijk mee en is voordeliger t.o.v. de badhanddoek en het strandlaken. Er zijn zeer veel technieken voor handdoeken bedrukken en als specialist kunnen wij u goed adviseren over welke techniek het beste bij uw wensen past.

Elke drukmethode om handdoeken te bedrukken heeft zijn eigen voor- en nadelen. Aangezien er veel manieren zijn om handdoeken van logo’s te voorzien, hebben wij een drukwijzer ontwikkeld om u een beetje inzicht te geven.

Maar u kunt uiteraard ons ook mailen, bellen of een offerte aanvragen om onze kennis te gebruiken. We maken graag vrijblijvende voorstellen met uw logo met bijbehorende prijzen. De techniek hangt vooral af van het logo, het gewenste formaat, de levertijd en het aantal.

 

Handdoeken met Logo

Het logo wat u bedrukt wilt hebben bepaalt de techniek. Heeft u een logo wat uit 1, 2 of 3 kleuren bestaat en mag de kleur van het badstof een lichte of felle kleur hebben; dan is bedrukken met Towelsoftdruk (bedrukken met zeefdruk) vaak de beste oplossing in kwaliteit en prijs.

Wilt u een zwarte of andere donkere kleur badstof met uw logo, dan zijn er weer andere mogelijkheden, zoals borduren of banddruk.

Wilt u grote aantallen laten bedrukken en heeft u voldoende tijd (langer dan 8 weken), dan zou weven een mooie oplossing kunnen zijn.

Door middel van diverse voorbeelden met uw logo laten we graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. We vermelden hier natuurlijk ook de verschillende prijzen en levertijden bij. U kunt de knop “offerte” gebruiken om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. (bellen of mailen mag uiteraard ook).

Formaat handdoeken

Hierboven en hieronder het formaat van de handdoeken in verhouding tot een persoon.  Gelijk laten we hieronder een voorbeeld zien van het handdoeken bedrukken. Bijvoorbeeld de grotere tekst hieronder zou niet geborduurd kunnen worden. De borduring zou nameijk veel te groot zijn. Alhoewel dit in meerdere delen eventueel zou kunnen, zouden de vlakken veel te hard zijn voor een handdoek. Ook de achterzijde zou er niet meer fraai uitzien. Bij deze handdoeken is de drukmethode “drukken” bijvoorbeeld een veel beter optie.

Handdoeken met naam

Vanzelfsprekend zijn er ook diverse mogelijkheden om de handdoeken te personaliseren. Dit kan door middel van bedrukking, sublimatie, borduring of een naamlabel.

 

Handdoek bedrukken voorbeelden