Galerij

Handdoek als relatiegeschenk

Wilt u ook zo’n luxe handdoek als relatiegeschenk. Wij bedrukken handdoeken én strandlakens. Wij kunnen deze bedrukken met grote of kleinere logo’s. Doordat wij deze zelf bedrukken hebben we relatief korte levertijden én kunnen we zelf de kwaliteit hoog houden.
Een klein overzicht van relaties waarvoor wij een handdoek als relatiegeschenk hebben gedrukt.

bedrukte handdoek voorbeelden

Wij maken vrijblijvend diverse proeven

Als u bij ons een offerte aanvraagt ontvangt u diverse proeven met uw logo. Doordat wij onze eigen ontwerpstudio hebben, maken wij natuurlijk proeven volgens uw huisstijl. Uw logo wordt gepresenteerd in diverse groottes en eventueel op meerdere kleuren badstof. Mede omdat wij grafische vormgevers zijn, wordt er goed nagedacht over hoe uw logo het best tot zijn recht komt op de handdoek. Wij gaan in de offerte altijd uit van echte badstof in goede kwaliteit.handdoek als relatiegeschenk offerte aanvraagbutton

Bedrukking, borduring of print?

Er zijn diverse technieken om een strandlaken of handdoek van logo te voorzien. Via onze drukwijzer kunt u een beetje inzicht krijgen in de diverse methodes. Natuurlijk houden wij met de offerte-aanvraag rekening met wat voor u de beste methode is. Het belangrijkste is dat als u een handdoek als relatiegeschenk aan uw relaties schenkt. Deze moet natuurlijk wél van een goede kwaliteit zijn, anders wordt het negatieve reclame. Je hebt bijvoorbeeld niks aan een handdoek die niet afdroogt (sublimatieprint). Borduring is mooi, werkt met vele kleuren garen, kan op elke kleur badstof maar dit kan maar heel klein. Bovendien wordt de borduring ook een hard vlak. Daarentegen kan onze bedrukking juist weer véél grotere logo’s en vlakken bedrukken. Dit kan ook op vele kleuren badstof, maar niet op alle kleuren.

Handdoek, badlaken of strandlaken?

Er zijn diverse formaten badstof. Handdoeken, deze hebben een formaat van 50 x 100 cm, badlakens deze hebben een formaat van 70 x 140 cm. En dan hebben we nog de strandlakens met een formaat van 100 x 180 cm of 100 x 200 cm. Natuurlijk zit er prijsverschil in de diverse formaten, en heeft elk zijn eigen voor- en nadelen.