Handdoeken bedrukken met logo

Handdoeken bedrukken met logo

Wij zijn de specialisten in het handdoeken bedrukken met logo en teksten. Handdoeken met een formaat van 50×100 cm worden verreweg het meest gebruikt. Tegenwoordig zijn de grotere formaten badhanddoeken ook erg in trek.

Button Offerte voor het handdoeken bedrukken met logoEr zijn diverse druktechnieken en kwaliteiten. Wij bedrukken als enige badstof waarbij de bedrukking zacht blijft. Grote vlakken en logo’s bedrukken we met hoogwaardige inkten. Een handdoek is bedoeld om lekker af te drogen. Daarom dus gemaakt om vocht op te nemen. Onze bedrukking neemt wordt één met het badstof en blijft vocht opnemen.

Button naar drukwijzer voor het handdoeken bedrukken met logo
Handdoeken met logo bedrukken voorbeelden

Handdoeken met logo bedrukken vrijblijvende proef

Wij adviseren u natuurlijk graag. Daarom maken wij geheel vrijblijvend diverse voorstellen. Bovendien laten we u diverse proeven zien met uw logo. Groot of juist kleiner. Daarom zijn de wij de specialisten. Handdoeken van echte badstof. Dus niet voor de helft van polyester (wat geen vocht opneemt) zoals zoveel andere aanbieders. Borduren is een mooie mogelijkheid voor een logo op de handdoeken. Daarentegen biedt drukken juist weer andere mogelijkheden. Ook in een zachte polyesterband in de handdoek drukken (sublimeren) kan soms een uitkomst bieden.

Printen op velours

Wij zijn geen voorstander van printen op velours. Velours is geschoren badstof waarbij de lus (aan 1 zijde) wordt geschoren. Dit doen diverse aanbieders omdat ze anders niet kunnen printen. Als gevolg van het scheren van de lus van de badstof. Wordt de vochtopname sterk verminderd. Bovendien is er grote kans dat de lussen er uitvallen omdat ze aan 1 zijde lost zitten. Ze verkopen dit dan onder het mom van “velours, lekker zacht” maar dit is zeker niet aan te raden.

Personaliseren van de handdoeken

Wij bieden ook de mogelijkheid om de handdoeken te personaliseren. Dit kan op verschillende manieren. Wij adviseren u hier graag in.

Bedrukken op gekleurde handdoeken

Er zijn diverse frisse kleuren badstof. Misschien heeft uw logo twee of meerde kleuren?Door één kleur weg te laten en deze te bedrukken op een bepaalde kleur badstof. Kunt u een stuk goedkoper uit zijn met een verrassend resultaat.

gekleurde handdoeken met logo bedrukken

Button offerte strandlakens bedrukken