Handdoeken bedrukken met logo

  

Handdoeken bedrukken met logo

Bij het bedrukken van handdoeken is het belangrijk dat de bedrukking zacht blijft, zodat het comfort van de handdoek niet verloren gaat. Wij als handdoekdrukkers begrijpen dit als geen ander en daarom maken we gebruik van de towelsoftdruk techniek. Hierbij wordt de bedrukking zacht en blijft het ook na vele wasbeurten mooi.

Maar wat maakt onze bedrukking nou zo bijzonder? Dat is de manier waarop we te werk gaan. We kunnen namelijk grote vlakken en logo’s bedrukken waarbij de hele lus van de badstof bedrukt wordt en niet alleen de toplaag. Dit zorgt voor een vollere en zachtere bedrukking, zonder dat de handdoek zijn functionaliteit verliest.

In vele kleuren te leveren. Bijvoorbeeld in de kleur van uw huisstijl!

  

Daarnaast bieden we ook nog eens een ruime keuze aan kleuren en maten, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een kleine handdoek voor in de sportschool, of juist een grote badhanddoek voor op het strand, wij hebben het allemaal.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden van gepersonaliseerde handdoeken als cadeau. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een handdoek met daarop zijn of haar naam, of een mooie foto van jullie samen?

Maar wat houdt de towelsoftdruk techniek nou precies in? Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een speciale inkt die in de vezels van de badstof trekt, in plaats van erop te liggen. Hierdoor blijft de bedrukking zacht en comfortabel, zonder dat het stug of hard aanvoelt.

Daarnaast is de inkt die we gebruiken ook nog eens milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kunnen we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

En dan nog even terug naar de vraag: waarom zou je nou bij ons handdoeken laten bedrukken met de towelsoftdruk techniek? Ten eerste omdat we een ruim aanbod hebben aan handdoeken van badstof van katoen, die we vervolgens van hoogwaardige bedrukking voorzien. Daarnaast is de bedrukking zacht en comfortabel, zonder dat het afdoet aan de functionaliteit van de handdoek.

Bovendien zijn we als handdoekdrukkers gespecialiseerd in het bedrukken van grote vlakken en logo’s, waarbij de hele lus van de badstof bedrukt wordt en niet alleen de toplaag. Hierdoor ziet de bedrukking er voller en zachter uit, zonder dat de handdoek stug of hard aanvoelt.

Kortom, als je op zoek bent naar bedrukte handdoeken van hoogwaardige kwaliteit, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij als handdoekdrukkers maken gebruik van de towelsoftdruk techniek waardoor de bedrukking zacht blijft en er prachtig uitziet. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Wij zijn de specialisten in het handdoeken bedrukken met logo en teksten. Handdoeken met een formaat van 50×100 cm worden verreweg het meest gebruikt. Tegenwoordig zijn de grotere formaten badhanddoeken ook erg in trek.

Er zijn diverse druktechnieken en kwaliteiten. Wij bedrukken als enige badstof waarbij de bedrukking zacht blijft. Grote vlakken en logo’s bedrukken we met hoogwaardige inkten. Een handdoek is bedoeld om lekker af te drogen. Daarom dus gemaakt om vocht op te nemen. Onze bedrukking neemt wordt één met het badstof en blijft vocht opnemen.

Button naar drukwijzer voor het handdoeken bedrukken met logo 


Handdoeken met logo bedrukken voorbeelden

Handdoeken met logo bedrukken vrijblijvende proef

Wij adviseren u natuurlijk graag. Daarom maken wij geheel vrijblijvend diverse voorstellen. Bovendien laten we u diverse proeven zien met uw logo. Groot of juist kleiner. Daarom zijn de wij de specialisten. Handdoeken van echte badstof. Dus niet voor de helft van polyester (wat geen vocht opneemt) zoals zoveel andere aanbieders. Borduren is een mooie mogelijkheid voor een logo op de handdoeken. Daarentegen biedt drukken juist weer andere mogelijkheden. Ook in een zachte polyesterband in de handdoek drukken (sublimeren) kan soms een uitkomst bieden.

Printen op velours

Wij zijn geen voorstander van printen op velours. Velours is geschoren badstof waarbij de lus (aan 1 zijde) wordt geschoren. Dit doen diverse aanbieders omdat ze anders niet kunnen printen. Als gevolg van het scheren van de lus van de badstof. Wordt de vochtopname sterk verminderd. Bovendien is er grote kans dat de lussen er uitvallen omdat ze aan 1 zijde lost zitten. Ze verkopen dit dan onder het mom van “velours, lekker zacht” maar dit is zeker niet aan te raden.

Personaliseren van de handdoeken

Wij bieden ook de mogelijkheid om de handdoeken te personaliseren. Dit kan op verschillende manieren. Wij adviseren u hier graag in.

Bedrukken op gekleurde handdoeken

Er zijn diverse frisse kleuren badstof. Misschien heeft uw logo twee of meerde kleuren?Door één kleur weg te laten en deze te bedrukken op een bepaalde kleur badstof. Kunt u een stuk goedkoper uit zijn met een verrassend resultaat.

gekleurde handdoeken met logo bedrukken