Welk bedrijf bedrukt badstof

Welk bedrijf bedrukt badstof Bedrukte-handdoek!

Welk bedrijf bedrukt badstof? Dat vragen velen zich af. Daarom zit U bij Bedrukte-handdoek goed. Bedrukte-handdoek is onderdeel van Grafisch Centrum Salland. Wij werken met verschillende manieren en materialen om handdoeken te bedrukken. Hieronder vind u meer informatie over bedrukte handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen.

Welk bedrijf bedrukt badstof? voorbeeld

Bedrukte-handdoek formaten

Handdoeken in formaat 50 x 100 cm, badlakens in formaat 70 x 140 cm, strandlakens in formaat 180 x 100 cm.

Gekleurde vezel:Wij zijn zeer uniek: wij bedrukken badstof waarbij de vezel (lus) gekleurd wordt, maar toch zacht blijft. Niet alleen de toplaag, maar het grootste gedeelte van de lus wordt gekleurd.

Kwaliteit Handdoek:
We kunnen de handdoeken (grofweg gezegd) onderverdelen in 3 categorieën. Budgetkwaliteit, normale kwaliteit en zware kwaliteit. Deze verschillen hebben met name te maken met de lengte van de lus en de hoeveelheid lussen per cm 2. Wat wij doorgaans voeren is normale kwaliteit handdoeken.

Geen Velours:
Onze badstof is allemaal met lus (frotté), dus geen velours. Velours is geschoren badstof, veel collega’s kunnen niet anders dan op velours drukken.
Velours heeft een veel lagere vochtopname; waar de handdoek juist voor bedoeld is.

Lichte of Donkere badstof:
Grote logo’s of teksten, geen enkel probleem. De bedrukking wordt een eenheid met de badstof, dus voelt hetzelfde als de handdoek. De bedrukking moet altijd donkerder zijn dan de badstof; wij bedrukken dus geen wit op een zwarte handdoek. Dus voor een kleuren bedrukking adviseren wij een lichte handdoek kleur.

Meerdere Kleuren in logo:
Heeft u meerdere kleuren in uw logo, geen probleem! Let wel op, de uiteindelijke prijs die we berekenen is o.a. afhankelijk van het totaal aantal kleuren.
Eventueel kan onze reclame-afdeling in overleg met u het aantal kleuren in uw logo terugbrengen, zonder dat uw logo zijn kracht verliest.

Volle effen kleuren:
We kunnen alleen volle effen kleuren drukken. Verlooptinten en of foto’s zijn niet mogelijk.

Wasbaarheid:
Kleuren blijven perfect, ook na veelvoudig wassen.

Milieu:
Wij drukken onze badstof oplosmiddelenvrij.