Welk bedrijf bedrukt badstof

Welk bedrijf bedrukt badstof Bedrukte-handdoek!

Welk bedrijf bedrukt badstof? Dat vragen velen zich af. Daarom zit U bij Bedrukte-handdoek goed. Bedrukte-handdoek is onderdeel van Grafisch Centrum Salland. Wij werken met verschillende manieren en materialen om handdoeken te bedrukken. Hieronder vind u meer informatie over bedrukte handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen.

Welk bedrijf bedrukt badstof? voorbeeld

Ben je op zoek naar bedrukte handdoeken van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bedrukken namelijk handdoeken van echte badstof van katoen. Maar welk bedrijf bedrukt nou écht badstof van katoen?

Laat me je vertellen dat wij als handdoekdrukkers een passie hebben voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Onze handdoeken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam.

Wij begrijpen als geen ander dat handdoeken vaak gebruikt worden en dat ze daarom van goede kwaliteit moeten zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om alleen badstof van katoen te gebruiken voor onze handdoeken. Badstof van katoen is namelijk zacht, absorberend en duurzaam. Bovendien blijft het ook na veelvuldig gebruik mooi en zacht.

Wij bedrukken echte badstof van katoen

Maar wat maakt onze bedrukte handdoeken nou zo bijzonder? Dat is de bedrukking zelf! We gebruiken alleen de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat de bedrukking van hoge kwaliteit is en blijft. Of je nu een logo, tekst of afbeelding wilt laten bedrukken, wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Daarnaast bieden we ook nog eens een breed scala aan kleuren en maten aan, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een kleine handdoek voor in de sportschool, of juist een grote badhanddoek voor op het strand, wij hebben het allemaal.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden van gepersonaliseerde handdoeken als cadeau. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een handdoek met daarop zijn of haar naam, of een mooie foto van jullie samen?

Maar nu terug naar de vraag: welk bedrijf bedrukt nou écht badstof van katoen? Dat zijn wij! Wij zijn trots op onze producten en de kwaliteit die we leveren. Onze klanten zijn dan ook altijd tevreden met hun aankoop en blijven terugkomen voor meer.

Kortom, ben je op zoek naar bedrukte handdoeken van echte badstof van katoen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke touch. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Bedrukte-handdoek formaten

Handdoeken in formaat 50 x 100 cm, badlakens in formaat 70 x 140 cm, strandlakens in formaat 180 x 100 cm.

Gekleurde vezel:Wij zijn zeer uniek: wij bedrukken badstof waarbij de vezel (lus) gekleurd wordt, maar toch zacht blijft. Niet alleen de toplaag, maar het grootste gedeelte van de lus wordt gekleurd.

Kwaliteit Handdoek:
We kunnen de handdoeken (grofweg gezegd) onderverdelen in 3 categorieën. Budgetkwaliteit, normale kwaliteit en zware kwaliteit. Deze verschillen hebben met name te maken met de lengte van de lus en de hoeveelheid lussen per cm 2. Wat wij doorgaans voeren is normale kwaliteit handdoeken.

Geen Velours:
Onze badstof is allemaal met lus (frotté), dus geen velours. Velours is geschoren badstof, veel collega’s kunnen niet anders dan op velours drukken.
Velours heeft een veel lagere vochtopname; waar de handdoek juist voor bedoeld is.

Lichte of Donkere badstof:
Grote logo’s of teksten, geen enkel probleem. De bedrukking wordt een eenheid met de badstof, dus voelt hetzelfde als de handdoek. De bedrukking moet altijd donkerder zijn dan de badstof; wij bedrukken dus geen wit op een zwarte handdoek. Dus voor een kleuren bedrukking adviseren wij een lichte handdoek kleur.

Meerdere Kleuren in logo:
Heeft u meerdere kleuren in uw logo, geen probleem! Let wel op, de uiteindelijke prijs die we berekenen is o.a. afhankelijk van het totaal aantal kleuren.
Eventueel kan onze reclame-afdeling in overleg met u het aantal kleuren in uw logo terugbrengen, zonder dat uw logo zijn kracht verliest.

Volle effen kleuren:
We kunnen alleen volle effen kleuren drukken. Verlooptinten en of foto’s zijn niet mogelijk.

Wasbaarheid:
Kleuren blijven perfect, ook na veelvoudig wassen.

Milieu:
Wij drukken onze badstof oplosmiddelenvrij.